tRENIRAJ NA
PAMETAN NAČIN

Naša tehnologija TEMELJI se na treningu pametnim pokretom, a TVOJe TIJELO JE NAŠA glavna sprava

ZAKORAČI U SVIJET MOTIONLAB TRENINGA

Genuine Movement

Doživi ljepotu pokreta.

Dynamic Neuromuscular Stabilization

Udahni. Aktiviraj. Stabiliziraj.

Motor Control

Pokretljivost. Stabilnost. Kontrola.

Steel Play

Težina. Jakost. Snaga.

"Naše  tehnologije treniranja temelje se na znanstvenim i medicinskim načelima te su osmišljene na način da iz tijela izvlače maksimum, sve kako bi imao zdraviji, aktivniji i ispunjeniji život."

Naša znanja o rehabilitaciji ljudskog tijela prenijeli smo u programe vježbanja kako bismo osigurali samo najbolje za tvoje tijelo i pružili mu upravo ono što mu treba

Vježbamo na jedinstven, inovativan, funkcionalan i zabavan način, korištenjem pametnog pokreta, a istovremeno te učimo pravilne obrasce kretanja te njihovu primjenu i važnost u svakodnevnom životu.

Glavna sprava u našem radu je tvoje tijelo koje brusimo u savršen stroj

Za vrijeme vježbanja tvoje tijelo postaje naš alat koji iz treninga u trening vrhunskim tehnologijama brusimo i transformiramo u savršen stroj koji će biti sposoban maksimalno učinkovito obavljati svakodnevne zadatke, neometano se kretati i u kojem ćeš se osjećati ugodno.

Kako bi iz tvog tijela izvukli maksimum koristimo maštu pri izboru vježbi te različita pomagala i rekvizite (trake za trčanje, bicikle, trampoline, rastezljive trake, balansne diskove, nestabilne podloge, opruge, loptice, lopte, palice i dr.), sve da bismo zaokupirali tvoju pažnju i doprijeli do tvog maksimuma.

Osnova svakog našeg rada je detaljna dijagnostika kako bismo utvrdili tvoju trenutnu razinu treniranosti i stanje zdravstvenog fitnesa

Treninge individualiziramo, a vježba se u manjim grupama, 6-8 vježbača kako bismo osigurali najviši stupanj kontrole tvog pokreta

Osim trenera, programe vježbanja redovito vode i terapeuti kako bismo provjerili ispravnost tvojih motoričkih obrazaca i opće zdravstveno stanje odnosno pravovremeno detektirali i spriječili nastanak ozljeda.

"Tko misli da nema vremena za vježbanje, prije ili kasnije morat će imati vremena za bolest." - Edward Stanley

ZA KOGA SU ML TRENINZI?

baš za sve, od teenagera do seniora, a posebice za one koji:

  • žele vježbati prema principima najučinkovitijeg programa korektivnog i medicinskog vježbanja -DNS

  • imaju probleme s kralježnicom (diskus hernije, spodilozu, spodilolistezu) ili bolove u vratu, ramenima, koljenima i drugim dijelovima tijela

  • su često ozljeđeni, imaju sindrome prenaprezanja poput “skakačkog i trkačkog koljena” i hondramalacije patele

  • nisi zadovoljan vlastitim zdravstvenim statusom,izgledom i kvalitetom života

  • žele početi vježbati, podići vlastitu formu ili performanse na višu razinu

  • žele povećati svoju mišićnu snagu i jakost na pametan način

Naši treninzi će ti osigurati ispravnu posturu i pravilne obrasce kretanja, a uz to ćeš imati motorički sposobno, funkcionalno, fleksibilno i lijepo definirano tijelo u kojem ćeš se osjećati zdravo i zadovoljno.

TEHNOLOGIJE TRENINGA

GENUINE MOVEMENT

Genuine Movemenet je potpuno novi program pokreta osmišljen u Motionlabu. Budući da je vježbanje koncept modernog društva kojim se želi nadoknaditi nedostatak kretanja, ovaj program osmišljen na izvornim obrascima ljudskog kretanja: puzanju, rolanju, kotrljanju, provlačenju, penjanju, čučanju, klečanju i to sve na vrlo zaigran, maštovit i zabavan način s ciljem da tvoje tijelo približimo obrascima kretanja  za koje je dizajnirano.

DYNAMIC NEUROMUSCULAR STABILIZATION

Dinamička Neuromuskularna Stabilizacija poznatija kao DNS je najpoznatiji i najučinkovitiji programa korektivnog, medicinskog vježbanja. U MotionLabu riječ „medicinski“ ne znači i dosadno, jer tvoje ćemo tijelo stavljati u zabavne i zahtjevne pozicije u kojima ćemo te naučit kako reaktivirati pravilne i prirodne obrasce disanja i kretanja. Time ćemo stvoriti preduvjete za pravilnu aktivaciju stabilizacije trupa koja će tvoje tijelo zaštiti od većine ozljeda, a osobito kralježnice.

Preporuča se svima koji imaju probleme s kralježnicom (diskus hernije, spodilozu, spodilolistezu) ili bolove u vratu, ramenima, koljenima i drugim dijelovima tijela. Onima koji žele usporiti degenerativne promjene kod Ankilozatnog spodiloartritisa/ Morbus Bechterewa, artroza ili su često ozljeđeni, imaju sindrome prenaprezanja poput “skakačkog i trkačkog koljena” i hondramalacije patele te onima koji se žele osjećati i izgledati bolje, bit bolji u svojim rekreativnim aktivnostima ili  unaprijediti sportsku performansu. 

MOTOR CONTROL

MC programom vježbanja izvući će iz tvog tijela maksimum. Osim razvoja mobilnosti, stabilnosti i kontrole, ovim programom uvelike pospješuješ koordinaciju, ravnotežu, mišićnu izdržljivost, mišićnu jakost te povećavaš mišićnu gustoću.

U vježbanju koristimo različite rekvizite (elastične gume, rolere, balans jastuke, trampoline, male i velike lopte, štapove, girje,…) pri čemu savladavanje djelovanja sila iz svih smjerova utječe na razvoj kontrole pokreta te samom načinu vježbanja dodaje dozu izazova. Motor Control je za sve one koji traže nešto drugačije, kreativno, zabavno, a istovremeno sigurno, zdravo i učinkovito za Vaše tijelo onda je ovo definitivno pravi program za tebe.

Preporuča se svima koji žele ostvariti maksimalnu funkcionalnost svoga tijela uz potpunu kontrolu svakog pokreta, ostvariti idealan odnos između stabilnosti i pokretljivosti svih dijelova tijela. Također se preporuča se i onima koji vole rušiti granice motoričkih mogućnosti svoga tijela te žele vretenaste i guste mišiće.

STEEL PLAY

Steel Play je jedinstven program Motionlaba osmišljen kao trening savladavanja težina slobodnih utega baziran na DNS principima. Ovim programom dovodimo DNS način vježbanja do maksimuma. Savladavanjem osnovnih obrazaca kretanja, stabilizacije i održavanja prirođenog načina disanja prilikom pokreta, naše tijelo spremno je za veća opterećenja. Steel play unaprijedit će tvoju izvedbu i kontrolu podizanja utega, povećati mišićnu snagu i jakost te je samim time idealan izazov za tvoj lokomotorni aparat.

Preporuča se svima koji se do sada nisu susreli s DNS treningom, a žele savladavati težine slobodnih utega te unaprijediti svoju izvedbu podizanja utega ispravnim obrascima kretanja. Ovo je trening i za sve one koji žele izmijeniti sastav tijela na siguran i pametan način pri čemu će povećati svoju mišićnu snagu i jakost po DNS principu vježbanja.

Ako niste sigurni koji program vježbanja je najbolji za vas, ne brinite, javite nam se i mi ćemo vam pomoći da izaberete trening koji će vam biti zabavan i imati najbolje rezultate za vaše tijelo.